قراردادهای جدید نفتی نکبت بار است/ آقایان کرسنتی الگوی قراردادهای جدید نفتی را هم تنظیم کردهاند
|خادمی با اشاره به جلسه غیر مجلس در خصوص بررسی قراردادهای جدید نفتی(IPC) تصریح کرد: قرار بود به اموری دیگری در جلسه روز یکشنبه مجلس بپردازیم که آقایان یک دفعه و هول هولکی جلسه را با وزیر برگزار کردند.
به گزارش ایزنا، هدایتالله خادمی، با اشاره به جلسه غیر مجلس در خصوص بررسی قراردادهای جدید نفتی(IPC) تصریح کرد: قرار بود به اموری دیگری در این جلسه بپردازیم که آقایان یک دفعه و هول هولکی جلسه را با وزیر برگزار کردند و این جلسه از قبل برنامه ریزی نشده بود و یک دفعه شد که دلیل این امر را نمی دانیم.
وی افزود:زمان در نظر گرفته شده برای نمایندگان جهت ارائه توضیحات در خصوص ایرادات قراردادهای جدید نفتی با زمانی که در اختیار وزیر نفت گذاشته شد زمین تا آسمان فرق داشت، زیرا تنها 4 دقیقه وقت برای نمایندگان و یک ساعت وقت برای وزیر برای ارائه توضیحات قائل شده بودند که این یک نابرابری است.
عضو کمیسیون انرژی در ادامه با بیان اینکه در خصوص ایرادات موجود در قراردادهای جدید نفتی به رهبری نیز نامه ای نوشته بودم، بیان داشت: با توجه به ایرادات اساسی که در قراردادهای جدید نفتی (IPC) وجود داشت طی نامه ای ایرادات را به به رهبری انتقال دادم ایشان نیز که از قبل اطلاع کافی از جزئیات قراردادهای نفتی داشتند، بنابر این معظم له طی نامه در 15 بند ایرادات اساسی موجود در قراردادهای جدید نفتی را به رئیس جمهور ارسال کردند خواستار اصلاح مصوبه هیات دولت شدند که با توجه به جلسه روز یکشنبه صحن مجلس ملاحظات رهبری در اصلاحیه الگوی جدید قراردادهای نفتی لحاظ نشده است.
خادمی با بیان اینکه این قراردادها باز گشت روبه عقب است، عنوان کرد: جای تاسف دارد که بعد از 37 سال صنعت نفت ما مجددا به نقطه اول خود بازگشته است، در زمان حکومت پهلوی که آن همه دیکتاتوری در کشور وجود داشت، قراردادهای نفتی در مجلس به تصویب می رسید.
وی ادامه داد: آقایان کرسنتی که ان فاجعه قراردادهای کرسنت را برای کشور به بار آوردند در حال حاضر الگوی قراردادهای جدید نفتی را تنظیم می کنند که متاسفانه این یک فاجعه وحشتناک برای کشور است.
نماینده ایذه و باغملک با بیان اینکه این قراردادها مسیر توسعه ایران را هدف قرار داده، خاطر نشان کرد: نمایندگان اطلاعی از قراردادها ندارند و وزارت نفت هم جزئیات قراردادها را به بهانه محرمانه بودن در اختیار نمایندگان قرار نمی دهد ، ولی چیزی که در حال حاضر معلوم است این قراردادها مسیر توسعه ایران را هدف قرارداده و به شکل جدی می خواهند آن را تغییر دهند که این خطرناک است.
خادمی با بیان اینکه دولت با بکار بردن کلید واژه های منفی می خواهد پای خارجی ها را به صنعت کشور باز کند، گفت: دولتی ها می گویند توان ، پول ، ظرفیت ، زیرساخت و… برای اجرای پروژه هایمان نداریم و باید از نیرو های متخصص خارجی استفاده کرد تا این کمبود ها جبران شود، در حالی که در کشور توان و ظرفیت خوبی در این خصوص داریم و به جرات می توان گفت که کشور در حوزه نفت و گاز از توان ، ظرفیت و منابع مالی خوبی برخوردار است.
وی در بخش پایانی اظهارات خود با نکبت بار خواندن این قراردادها اظهار کرد: امیدواریم که این قراردادها به مرحله اجرایی نرسد و نمایندگان نیز آنها را در مجلس تصویب نکنند زیرا که این قراردادها نکبت بار ترین قراردادهایی است درتاریخ کشور با اجرای انها ثبت می شود.
انتهای پیام/*