احداث جاده عشایری بانا باعث تحول در زندگی عشایر بخش سوسن می‌شود

نماینده مردم شهرستان‌های ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون با اشاره به ظرفیت‌های بالای ایجاد جاده عشایری بانا در بخش سوسن گفت: این جاده می تواند این قسمت از استان خوزستان و شهرستان ایذه و هم منطقه سوسن را از بن‌بست نجات دهد و با احداث زیرساخت آن امکانات بعدی هم به مردمان نیازمند این مناطق رسانده شود.

به گزارش ایذه نامه؛ فرشاد ابراهیم‌پور نورآبادی در حاشیه سفر به مناطق محروم منطقه سوسن شرقی از توابع شهرستان ایذه با اشاره به ایران دوستی و دلاوری عشایر در مقابل دشمنان و ظرفیت‌های این مردمان اظهار کرد: در طول چند دهه گذشته هم تلاش‌هایی برای رفع مشکلات عشایر شهرستان ایذه و بخش سوسن شد، اما به اندازه سایر مناطق این مشکلات حل نشد.

وی با بیان اینکه نیازمندی‌های عشایر این منطقه بسیار زیاد است افزود: در اولویت‌‌بندی‌هایی که ما برای منطقه سوسن داشته‌ایم بالای ۵۰ مشکل احساس و اولویت بندی هم شد.

نماینده مردم شهرستان‌های ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس مشاوره‌هایی که از کارشناسان، خبرگان استانی و خبرگان ملی گرفته شد؛ جاده فالح، بانا در بخش سوسن تا سه‌جو در استان چهارمحال و بختیاری می تواند بسترساز یک تحول بنیادین باشد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای ایجاد جاده عشایری بانا در بخش سوسن گفت: این جاده می‌تواند این قسمت از استان خوزستان و شهرستان ایذه و هم منطقه سوسن را از بن‌بست نجات دهد و با احداث زیرساخت آن امکانات بعدی هم به مردمان نیازمند این مناطق رسانده شود و بهبهود حوزه آموزش، حل مشکل درمان و رفع نیازهایی چون مشکلات گاز، اینترنت و مسائل دیگر از جمله آن خواهد بود.

ابراهیم‌پور با بیان اینکه تلاش‌های زیادی برای انجام این پروژه در حال انجام است اضافه کرد: تلاش‌هایی نیز در گذشته آغاز شده بود اما منجر به نتیجه نشد.

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام این پروژه بر اساس ضوابط زیست محیطی و توجه به اکوسیستم جنگلی و گیاهی منطقه گفت: ما برای احداث این ایل‌راه با تاکید بر حفظ پیوست‌های محیط زیستی و پیوست‌های منابع طبیعی اقدام خواهیم کرد و طی روزهای آینده گروه‌های جهادی و مسئولان مربوطه با کمک گرفتن از امور عشایر به‌عنوان متولی؛ کار را آغاز کنند.

ابراهیم‌پور با تاکید بر اینکه راه ارتباطی 5 هخزار خانوار عشایری از این منطقه می‌گذرد ادامه داد: ریشه بسیاری از عشایر شهرستان ایذه در منطقه دیناران استان چهارمحال و بختیاری است و کوچ آنها از طریق راه بانا به آن منطقه صورت می‌گیرد و توجه به احداث این جاده باعث کاهش مسیر فعلی به یک سوم خواهد شد.

نماینده مردم شهرستان‌های ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون در مجلس شورای اسلامی افزود: در حال حاضر عشایر این منطقه برای رسیدن به مقصد خود از طریق جاده می‌بایست 220 کیلومتر را طی مسیر کنند و احداث این جاده میان بر باعث خواهد شد که طول مسیر به 70 کیلومتر برسد که علاوه بر عشایر شهرستان ایذه، عشایر شهرستان اندیکا نیز از آن بهره‌مند خواهند شد.

انتهای پیام/

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *